Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013


Real Πολιτική πηγή:http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=262643&catID=1
Μιχελάκης: Κάποιοι καταφεύγουν σε ακρότητες
20/9/2013 6:18:19 μμ
       (0) (0)

Προσχεδιασμένο και οργανωμένο από κομματικούς μηχανισμούς εκτιμά ότι ήταν το επεισόδιο στο έκτακτο συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος ο υπουργός Εσωτερικών.

«Την ώρα που ο Τόπος χρειάζεται ενότητα και συνεννόηση για να αντιμετωπιστεί το νεοναζιστικό μόρφωμα των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής, κάποιοι αρνούνται το διάλογο και καταφεύγουν σε ακρότητες» ανέφερε ο Γιάννης Μιχελάκης και συνέχισε: «Αυτό αποδεικνύεται και από το επεισόδιο στο έκτακτο συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, που ήταν προσχεδιασμένο και οργανωμένο από κομματικούς μηχανισμούς».

Παράλληλα υπογράμμισε ότι «όσον αφορά στην προσπάθεια παραποίησης των όσων είπα θεωρώ ότι είναι ανάξια κάθε σχολιασμού.»

Νωρίτερα εργαζόμενοι που βρίσκονταν στο χώρο του συνεδρίου ύψωσαν πανό προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη διαθεσιμότητα. Ο Γιάννης Μιχελάκης που βρισκόταν στο βήμα είπε ότι η πόρτα του γραφείου του είναι πάντα ανοιχτή και όλα τα ζητήματα μπορούν να λυθούν με διάλογο. «Η λογική αυτή που ακολουθείτε είναι αυτή που θρέφει τη Χρυσή Αυγή» είπε ο υπουργός Εσωτερικών.
Η φράση αυτή προκάλεσε έντονη αντίδραση από τους εργαζομένους που διαμαρτυρήθηκαν σε υψηλούς τόνους και ο Γιάννης Μιχελάκης αποχώρησε από την αίθουσα.

Στη συνέχεια αποχώρησε και το μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ, Κ.Πουλάκης καθώς κατηγόρησε τον υπουργό Εσωτερικών ότι επιχειρεί να ταυτίσει τους εργαζόμενους με την ναζιστική δολοφονική βία. «Η προσπάθεια του υπουργού Εσωτερικών να συκοφαντήσει τους αγώνες των εργαζομένων για δουλειά και ζωή, χαρακτηρίζοντάς τους “σόου για το δελτίο των 8” και επιχειρώντας να τους ταυτίσει με τη ναζιστική δολοφονική βία προκαλεί τουλάχιστον αποτροπιασμό και αγανάκτηση, την ίδια στιγμή που – με τη θεατρινίστικη αποχώρησή του από το συνέδριο της ΕΝΠΕ – ο ίδιος απέφυγε να πάρει θέση για τα ασφυκτικά προβλήματα της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης» ανέφερε ο Κ.Πουλάκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου