Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013


 
 
 

Real Κοινωνία
Ο "κρυφός στρατός" της Χ.Α.
22/9/2013 11:32:19 
       
 


Ενα από τα παλιότερα στελέχη της Χρυσής Αυγής, το οποίο φέρεται να παρακολουθεί την πορεία τα τελευταία χρόνια και να γνωρίζει όλες τις παρασκηνιακές επιλογές της μίλησε στο «Βήμα της Κυριακής».

«Στη Χρυσή Αυγή έχουμε πλήρη στρατιωτική δομή με τουλάχιστον 3.000 άτομα έτοιμα για όλα! Διαθέτουμε περίπου 50 πολυμελείς φάλαγγες για συγκρούσεις στους δρόμους και περίπου άλλες τόσες εξαμελείς ομάδες κρούσεις - κομάντος για οργανωμένα στοχευμένα χτυπήματα, ύστερα από κεντρική καθοδήγηση από τρία άτομα της οργάνωσης», αναφέρει χαρακτηριστικά. Και προσθέτει: «Οι ομάδες κρούσης αναλαμβάνουν ειδικές επιθέσεις κατά αλλοδαπών ή ανταποδοτικά χτυπήματα σε εχθρούς της οργάνωσης. Ο,τι κι αν σημαίνει αυτό».

Αναφερόμενος στην εκπαίδευση που λαμβάνουν σημειώνει: «Η εκπαίδευσή μας δεν είναι μόνο αυτό που ξέρει ο κόσμος, με τις κατασκηνώσεις κ.λπ. Ακολουθούμε ειδική εκπαίδευση ακόμη και με όπλα σε περιοχές της Ραφήνας, της Πάρνηθας, της Φυλής, στο Πόρτο Γερμενό, στη Μάνη, στην κεντρική Εύβοια και αλλού. Εκπαιδευτές είναι στρατιωτικοί από ειδικές δυνάμεις που υποστηρίζουν τις δομές μας. Κύριο μέλημά μας είναι να κρύβουμε καλά ορισμένα όπλα, ακόμη και σε λέσχες χούλιγκαν ή σε διαμερίσματα για να μην εντοπίζονται εύκολα από την Αστυνομία ή για να μην συνδέονται με μας».

Μίλησε και για την τοπική οργάνωση της Νίκαιας λέγοντας: «Η Τοπική της Νίκαιας που έμπλεξε στην υπόθεση της Αμφιάλης είχε τουλάχιστον τέσσερις φάλαγγες με συνολικά περίπου 250 άτομα και είναι ίσως η πιο δραστήρια τους τελευταίους μήνες στην Αττική. Αυτή είχε φυλάξει τα γραφεία του κόμματος στην οδό Δηλιγιάννη όταν είχε γίνει πριν από μερικούς μήνες σύγκρουση με τα ΜΑΤ, ύστερα από την απόπειρα διανομής τροφίμων στο Σύνταγμα. Αυτή είχε και το γενικό πρόσταγμα μαζί με την οργάνωση της Αθήνας στις πρόσφατες εκδηλώσεις στον Μελιγαλά και αλλού...»

ΠΗΓΗ: Βήμα της Κυριακής

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου